Klubben ja är med i let mig skriva en artickel!! :DDD så här alice ;)

Julen på jorvik 2012!

Julen i sgb har vart lång med mkt väntan efter
dagen: Julafton! Det har vart allt från polka-gris
bakning till levande julbockar! Julen här på Jorvik
       

är alltid spännande! Rådsman vill ha mkt hjälp och
jag tror att han blir nöjd tillslut med vårt arbete
_______________________________________________________________________________                                                             
rådsman i silverglade byn värkar gilla att vi hjälper honom och det är kul att han gör det för visst tycker vi att det är kul vi med?? iaf jag. Det är alltid lika kul att få hjälpa andra och rida runt omkring på ön Jorvik! Nu på julen har vi fått: hänga upp pepparkakor, göra julbockar och sedan fånga in alla, m.m! Det finns även renar i Jorvik har jag sätt. Många har jag sett ridas på till och med! Men imårgon då är dagen inne, dagen alla väntat på JULAFTON! :D